dinsdag 23 juli 2013

Vlinderen

Lieve bloggers en nieuwe volgers. wat is het warm he,...? Hier hebben we zo lang op gewacht maar ik vind het nu toch wel een beetje te warm.
Veel gefreubelt heb ik niet, gewoon te druk en te warm.
Deze week waren mijn 2 jongste kleinzoons een paar dagen bij ons. We zijn naar Koningin Julianatoren geweest en Slagharen het was erg leuk maar ook vermoeiend in deze warmte.Tja opa en oma worden ook al een dagje ouder.
Onze vakantie zit er al bijna op ,...... maar Opa is zo druk geweest met de verbouwing dat hij een liesbreuk heeft opgelopen. Morgen hoort hij wanneer hij er aan geopereerd wordt. Dus de komende dagen gaan we nog even lekker in de tuin hangen.
Toch heb ik  tussen door nog een kaartje gemaakt met een nieuwe mal van een vlinder in vintage kleuren. Ik dacht dat doe ik even,...ik vond hem wat kaal en wilde iets aan de binnenkant maken. Dat is een hartje geworden, maar niet het makkelijkste om te maken.

Ik wil deze kaart mee laten doen bij wlvc

10 opmerkingen:

 1. Hopi Ann,
  Prachtige vlinder op je kaart en aan de binnenkant heb je het jezelf niet makkelijk gemaakt! Wat een precies werkje dat hart! Ziet ersupers uit hoor! En het is in ons landje nooit het goede weer hè! Maar ik blijf het heerlijk vinden, ondanks de warmte, alleen is het geen freubel weer, maar dat komt wel weer!
  En wat geweldig leuk met de kinders naar de pretparken! daar zuyllen ze nog wel lang over napraten.
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ann,
  wat een mooie kaar heb je gemaakt. Prachtige die vlinder en leuk om dat hart zo te maken.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ann,

  Wat een gepriegel dat hart aan de binnenkant van je kaart, maar je hebt wel eer van je werk, het ziet er prachtig uit. Ook je vlindermal is een hele mooie.
  Leuk hè met je kleinkinderen naar een pretpark, de onze zijn nog iets te jong daarvoor, die zijn met dit weer nog supertevreden met een zwembadje in de tuin, ook leuk hoor.

  groetjes Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende kaart Ann, prachtig freubelwerk...

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze had ik dus bijna gemist, prachtig Ann en heel apart dat hartje......lijkt me moeilijk!!
  Sterkte voor je man hoewel ik las dat GerJanne schreef dat het een "appeltje/eitje" ingreep is. Nou dat hoop ik dan maar!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gedaan hoor Ann.....knap met dat hart...supers. Dankjewel voor je bijdrage aan de challenge van WLVC, lieve groetjes van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi Ann, wat vervelend voor je man, sterkte gewenst voor de operatie. Je kaartje is erg mooi, die vlinder is en blijft mooi en dat hart, jeetje wat een precies werkje, maar mooi is die, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een prachtige kaart Ann heel apart.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je dat mooi gemaakt met dat hart Ann, en leuk dat je meedoet bij WLVC.
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen