donderdag 22 augustus 2013

postcardGoede avond,
Allereerst wil ik de nieuwe volgers van harte welkom heten. Ik hoop dat we van elkaar veel inspiratie kunnen opdoen. En dan even een kleine update hoe het hier gaat. Druk druk druk. Vooral als mantelzorger,.. onze oudste zoon loop te kwakkelen met zijn gezondheid en heeft longproblemen. Er bestaat een vermoeden op long emfizeem . Maar het is moeilijk door zijn angsten om heb steeds op tijd naar de dokter te krijgen. Zoals jullie weten heeft hij schizofrenie en veel last van de positieve symtomen. Je zou zeggen ze zijn positief dus,.. maar helaas werkt dat niet zo deze symptomen zijn. bv. bij stress veel slapen(hij heeft dus wel stress over zijn gezondheid) angsten. Dus elke dag even een paar keer een belletje en peptalken. Ik voel me op creatie gebied een beetje Toos inspiratieloos. Maar ik probeer wel wat vrije tijd te maken dat is goed voor je zeggen ze. Ik heb er een paar dagen over gedaan , maar er is een kaartje klaar.

Ik heb voor deze kaart de Old Letter Rose stamp van Noor! Design gebruikt en de Joy Crafts! stansmallen Winter Wishes - IJskristal.
Ik heb de stempel ingekleurd met noir markers en distress inkt, verder wat takjes en bloemetjes.


24 opmerkingen:

 1. Hoi Ann,
  ja, dat kan heel druk zijn, mantelzorger zijn in je gezin (ik ken het) en dat is het niet alleen, want het is niet alleen de zorg die doet, maar ook de zorgen die je hebt, omdat je er nu eenmaal ook emotioneel heel nauw bent betrokken. Sterkte ermee!!
  Je kaart is wel weer beeldschoon geworden!
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ann,

  Je kaart is ondanks al je zorgen prachtig geworden.
  sterkte gewenst.

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaart heb je gemaakt, heel mooi ☺
  Heel veel sterkte in deze moeilijke periode met je zoon !

  Liefss Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige kaart Ann, sterkte met het mantelzorger zijn voor je zoon....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meis hou je taai, weet hoe moeilijk het is, en net zoals je zegt het is oh zo belangrijk om af en toe eventjes tijd voor jezelf te nemen en door een kaartje te maken voel je je eventjes weer ontspannen, tenminste ik wel. Heel veel sterkte. En ik vind je kaart werkelijk schitterend Anneke.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel sterkte met alles. Het is zoals GerJanne schrijft. Fijn dat je toch nog wat kunt freubelen en dit mooie kaartje kunt maken. Hopenlijk geeft dat afleiding al draag je de zorg altijd met je mee, ook in de hobbykamer. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterkte met het verzorgen van je zoon
  Je kaartje vindt ik schitterend .
  Een dikke knuffel
  Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi,
  Ik vind je kaart er prachtig uitzien. Leuk gedaan hoor ookal had je geen inspiratie. Wel goed van je dat je toch bent gaan knutselen. Even opladen om er weer voor een ander te kunnen zijn. Heel veel sterkte met alle zorgen. Het blijft moeilijk om goed te kunnen zorgen voor mensen met psychische problemen. Ik ben zelf zus van een broer met problemen en mijn nichtje is op het moment opgenomen omdat het psychisch niet goed gaat. Voor een moeder blijft het echter heel moeilijk. Sterkte en stuur je wat inspiratie... Hoop dat het snel weer lukt om even te knutselen.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schatje is dit weer, en wat heb je mooi ingekleurd. Je hebt je kaart schitterend afgewerkt, ik vind het een genot om naar te kijken! En heel veel sterkte met je zoon!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaart en heel veel beterschap met je zoon.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ondanks dat je zegt geen inspiratie te hebben.......ziet dit er fantastisch uit!
  Ik snap het wel, je hoofd is te vol. Sterkte meid met alles.
  Groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ondanks dat je zegt geen inspiratie te hebben ziet dit er fantastisch uit!
  Sterkte met alles meid. Groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hoi Ann, dat is best zwaar hoor dat mantelzorgen, niet alleen het werk maar ook de geestelijke druk die je ervan hebt vraagt heel veel energie. Dus niet zo gek dat je een beetje inspiratieloos was/bent. Toch knap van je dat je weer zo'n mooie kaart hebt gemaakt, dat werkt dus weer heel ontspannend, hopelijk kom je er weer meer aan toe, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een schitterende kaart Ann. Een hele mooie stempel, ik heb hem gisteren ook gekocht op de beurs.
  Veel sterkte met je zoon, hopelijk gaat het snel weer beter.

  Groetjes,
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige kaart! Ik heb de stempel nog nieuw in de verpakking, moet hem toch ook maar eens gauw gaan kleuren. ik vind hem geweldig. Sterkte met je zoon, het zal niet altijd meevallen. Ik heb respect voor je hoe je dat allemaal doet. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige kaart! Mooie bloem! Veel sterkte met je zoon en de kaartjes maak momenten heb je nodig hoor! Gelukkig hebben we deze leuke hobby. Ik vergeet dan alles.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtig is je kaart geworden, ook door je kleurkeuze en heel veel sterkte met je zoon. Heb beetje zitten doorlezen bij je profiel en kwam op de site terecht over je boek wat je geschreven hebt. De muren die je tegenkomt in de zorg/maatschappelijk werk etc. herken ik als geen ander met mijn eigen dochter die verslaafd was aan drugs en gelukkig nu sinds een half jaar clean is, maar de "tegenwerking" die je krijgt als ouder van de instanties is verschrikkelijk.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Ann, mooie kaart ! Sterkte met alles, weet er alles van helaas Maar fijn dat je er kan zijn voor hem !!!
  Deze hobby kan toch nog afleiding geven !
  grts !neke

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtig kaartje heb je gemaakt. Heel veel sterkte, ook met het zorgen.

  -xies- Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke kaart en mooie stempel,heb je gebruikt

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Schitterend Ann, prachtig gekleurd!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Schitterend kaartje! Leuk dat je volger van me bent geworden. Ik volg je blog nu ook.

  Veel liefs Glenda

  BeantwoordenVerwijderen
 23. B
  Hi Ann, beautiful, absolutely beautiful

  Patricia xx

  BeantwoordenVerwijderen