maandag 5 augustus 2013

verjaardagskaart

Goedemorgen allemaal,

Allereerst van harte welkom aan mijn nieuwe volgers! Ik zie dat ik er nu 150 heb! Wat super lief dat jullie mijn blog willen volgen en ik hoop jullie te kunnen blijven inspireren.

Op dit moment zit ik in de wacht. best wel spannend,.. Jan is voor het eerst onder narcose. Die zijn ze van zijn liesbreuk aan het afhelpen. Ik dacht ik kan beter maar even proberen mijn gedachte te verplaatsen dus plaats ik dit kaartje wat ik van de week in de avonduren heb gemaakt.


Ik wil dit kaart mee laten doen bij eenhoopinspiratiechallenge 
De uitdaging is dit keer maak een verjaardagskaart.

7 opmerkingen:

  1. Leuke kaart Ann, mooi papier gebruikt.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke, vrolijke verjaardagskaart.

    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt mooie kaartjes om te laten zien Ann! Schitterend verjaardags papier en je vlinderkaart is ook al zo mooi, prachtige kleuren! En dat zeg je toch ook mooi: ik zit in de wacht, hihi. Fijn dat ie er straks vanaf is en dat Jan voorspoedig herstelt. En super voor je Ann, al zoveel volgers op je blog! We gaan wat dat betreft een beetje gelijk op, ik kom je ook overal tegen haha. Gezellig toch en wat is er nu mooier dan je hobby delen met anderen en daar ook weer inspi... door te krijgen! Ik wou dat ik het al veeeeeeeeeeeel eerder had gedaan!
    Sterkte vandaag en groetjes aan Jan!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lief kaartje, en dat beertje blijft leuk hè.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi Ann, hopelijk is alles goed gegaan met je man en is alles achter de rug?, dan maar weer snel opknappen. Een schattig felicitatiekaartje heb je gemaakt en succes bij de challenge, trouwens goed, al 150 volgers, echt leuk, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een super lief en vrolijke mooie kaart Ann.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoop dat de operatie bij Jan goed is gegaan Anneke. Wat heb je een schitterend kaartje gemaakt, ik vind hem prachtig.
    Superleuk dat je meedoet aan de challenge van EHI, dank je wel en veel succes.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen