dinsdag 2 augustus 2016

Zon zee strand

Hallo lieve allemaal,

Hoe is het met jullie. Ik hoop goed. Jammer he van het weer,.... het voordeel is wel dat je zonder al te veel warmte aan de freubel kan.
Ik heb een vintage kaart gemaakt voor de challenge bij wlvc.

Ik had vorige maand een top 3 plaats maar door allerlei omstandigheden hier heb ik deze niet opgeëist. Jammer,.... !!!! Maar eigen schuld dikke bult. Hopelijk komt er nu niets tussen en krijg ik wat meer mogelijkheden om wat meer te bloggen.

Craftpapier-design papier en stansjes uit decotime-plaatje van internet-en parapluutje gemaakt van een stansje. Nog wat kant en kanten bloemetjes-een tekstje en dan is dit het resultaat.







9 opmerkingen:

  1. Hele leuke kaart maar een top 3 notering kan je wel op je bog plaatsen...toch...Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat was dat jammer hè Ann maar ik kan niet om de regels heen....Ik hoop dat je snel weer een nieuwe kans krijgt om een prijsje te kunnen ophalen. In ieder geval is dit alweer een hele schattige creatie met prachtige lieve details en ben ik blij dat je weer lekker meedoet aan onze challenge van WLVC. Succes meis.
    xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supermooie zomerse kaart,Ann.Prachtige kantjes.

    Groetjes,Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Ann, wat een beauty, heel mooi gemaakt en het strandthema blijft toch wel heel leuk...geeft nog een beetje een zomers idee want als ik buiten kijk...grr.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammer dat je je prijs niet hebt opgeeist Anneke, maar deze is weer wel erg mooi, bedankt voor het meedoen bij WLVC. gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jaaaa jammer voor die prijs , tja ....kan gebeuren he , maar jou kaart is helemaal top geworden hoor , leuk met het paraplutje, ik had er eentje gemaakt van een taartonderleggertje , moet lukken haha :), super mooie kaart hoor Ann
    gr. Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi, zomers kaartje! Leuk dat je meedoet bij AnMaCreatief.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen