maandag 12 juni 2017

stempel je achtergrondVandaag is het alweer 12 juni nog zo`n drieënhalve week te gaan dan is het grote vakantie.

Wij kijken na een hectische periode erg naar uit. Met Denzel gaat het iets beter. Hij moet wel naar een gespecialiseerde longarts in het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein. Zijn longinhoud is nog niet best maar dit zal nog maanden duren. Wij hopen dat de ernstige astma die hij nu heeft over een paar maanden minder wordt en dat hij minder heftige medicatie moet gebruiken. De dader zit nog steeds vast.Eerst vertelde men dat de rechtszaak op 13 juli is in onze vakantie maar nu is dat weer niet zeker. We kunnen niets anders dan afwachten en dat doen we dan ook. Dan over naar de orde van de dag. Bij knutselsenkadootjes is er een nieuwe uitdaging begonnen en ik doe weer gezellig mee. Het einde van de challenge is 7 juli maar dan ben ik net een dag weg .

Stempel je achtergrond is de uitdaging.


10 opmerkingen:

 1. Wat heb je dit mooi gedaan. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke en feestelijke verjaardagskaart, Anneke!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja het is allemaal vreselijk wat je zoon is overkomen Ann, de heren doktoren zijn wel knap tegenwoordig, maar je zoon moet het allemaal doorstaan.
  Sterkte met alles.
  Je hebt een prachtige kaart gemaakt, gelukkig vind je daar je afleiding in.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige kaart Ann! Wat een heftig verhaal van je zoon. Ik hoop dat het hem langzamerhand beter gaat en de dader goed gestraft word. Fijn dat je weer gezellig mee doet bij K&K.
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ann,
  hardstikke leuk gedaan. Dank je voor het meedoen bij ons van K&K. Lekker snel ben je! EN wat een zoregn om Denzel. Ik wil jullie ook hier nog veel sterkte wensen. Die dader is natuurlijk een zieke, gestoorde man en het is goed dat hij vast zit. Zoiets mag gewoon niet gebeuren!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk feestelijk kaartje Ann! En wat fijn dat het met Denzel wat beter gaat. Vervelend die onzekerheid over de dader en de zaak.
  Ik wens jullie veel sterkte!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een prachtige kaart heb je gemaakt Ann. Wat vreselijk is het wat er met Denzel gebeurd is, hopelijk gaat de dader gestraft worden, want als je tot zoiets in staat bent...
  Ik hoop voor jullie dat het met Denzel uiteindelijk ook weer beter zal gaan. Bedankt voor het mee doen bij K&K. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele schitterende kaart Ann! Xxx en groetjes Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen