zaterdag 25 november 2017

update

 Lieve allemaal,

Even een update vanaf deze kant,

Het is een soort van welkom in mijn hectische leven op dit moment.
Zoals sommige van jullie weten heb ik zo`n zes weken geleden voor de tweede keer een wervelinzakking totaal zijn er nu 5 wervel kapot vanaf mijn stuitje Inmiddels loop ik nu ook in een korset Ik blijk een behoorlijke vorm van botontkalking te hebben en zit opnieuw in vele onderzoeken hiervoor want de medicatie die ik al bijna twee jaar slik heeft weinig tot niets geholpen. Inmiddels ben ik wel weer wat mobieler en doe gewoon mijn dagelijkse verplichtingen. Ook de zorg voor onze kleinzoon gaat gewoon door. Soms lastig maar het positieve is dat hij zoveel liefde brengt je gewoon door kan gaan. Ook hierin was het erg rommelig. Hij woont inmiddels al tweeenhalfjaar bij ons en ook hier waren onderzoeken met de nodige emoties. Zijn mama is inmiddels vorige week uit de ouderlijke macht ontzegt dus hij blijft definitief bij ons. De onderzoeken naar de ontwikkeling van onze kleinzoon lopen ook nog allemaal.
Dan is er nog de nodige zorg omtrent onze zoon Denzel. Denzel was het zwaarste slachtoffer bij het per azijn zuur lek in het ijssellkand zieken huis in Capelle aan den IJssel op 5 mei van dit jaar. Hij heeft nog de nodige long problemen en ook hierin zijn er veel afspraken. Onder andere de 2 proforma-zittingen gesprekken met de officier, nazorg van de ic, en de komende rechtszaak op 15 december.
En als klap op de vuurpijl het bevolkingsonderzoek voor borsten was bij mij niet oké. Ik zit nu na alle te volgen onderzoeken te wachten op de uitslag.
Dus alles bij elkaar kost mij veel energie en vaak lig ik in de avond als onze kleinzoon in zijn mandje ligt uitgeteld met een warme kruik en medicatie op de bank. Veel volg ik wel maar de reactie op jullie mooie creaties blijft vaak uit. Dit is dus de reden dat ik weinig blogt qua reacties. Maar ik zal proberen wat vaker te reageren.


foto van Ann VD.

8 opmerkingen:

 1. Jeetje Ann, wat heftig allemaal. Je krijgt ook van alles voor je kiezen. Ik hoop dat je de kracht vindt positief te blijven! Ik wens je veel sterkte. Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het houdt niet op zeg. Sterkte met deze dingen en Hopenlijk kom je in wat rustiger vaarwater. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Ann,
  Hoeveel kan een mens hebben......jij krijgt zowat alles tegelijk. Ik vind het dapper van je dat je dit met ons deelt.
  Natuurlijk krijg je de kans niet om te bloggen....je moet eerst aan jezelf en je gezin denken. Ik wens jullie heel veel sterkte en soms doet een lieve lach van je kleinzoon wonderen!
  Liefs van Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ann,
  ik vind het lief van je dat je de moeite nam om even bij me langs te komen! Nu begrijp ik het beter. Wat een toestanden allemaal zeg! Ik wens je een heleboel kracht en sterkte, want dat kun je wel gebruiken. Je card in a box vind ik helemaal top!! Zo gaaf gedaan!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och Ann, wat komt er veel op jullie af. Heel veel sterkte.
  Ik begrijp best dat het bloggen er dan helemaal bij in schiet, er zijn zoveel belangrijkere en dringendere zaken. Nogmaals veel sterkte.
  Groeten
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje Ank, wat maak je een boel mee. Heel veel sterkte. Bloggen komt ooit wel weer hoor. Zolang je kaartjes kunt maken om daar ontspanning in te vinden, is het allang goed!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat triest allemaal Ann, jullie krijgen ook heel wat voor je kiezen....niet erg hoor dat je het bloggen op een laag pitje zet...Ik zou er ook de moed niet voor op kunnen brengen...hopelijk komen jullie binnenkort in wat rustiger vaarwater...
  voor nu in ieder geval veeeeeel sterkte ...

  lieve groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een beproeving maken jullie mee Ann, hopelijk wordt alles snel uitgeklaard. Maar toch duim op voor het ooo zo leuke en schattige kaartje die je hebt gemaakt. Mijn respect voor de kracht die jij toont.
  Liefs, Emma

  BeantwoordenVerwijderen