maandag 6 mei 2013

drukte in de privesferen

Hallo lieve blog vriendinnen,

Ik wil als eerste al mijn nieuwe volgers welkom heten en bedanken. Misschien wachten jullie op een berichtje van mij of een reactie op jullie mooie creaties van de afgelopen dagen. Ik zou dit allang graag gedaan hebben zij het niet zo dat hier in de privésituatie even stress is.
Zoals sommige al gezien hebben en ook hartverwarmende berichtjes hebben achtergelaten heb ik een boek geschreven genaamd double-trouble. Dit boek is in 2009 uitgegeven en in vele bibliotheken te leen en bij mij nog te koop.
Het verhaal wat hierin beschreven staat gaat voornamelijk over mijn schizofrene zoon een geweldige unieke jongen. Op dit moment gaat het vrij goed allemaal met hem, hij krijgt zijn medicatie en de hulp die nodig is. Wij zijn ook zijn mantelzorgers. Maar in die tijd raakte ook mijn dochter verslaafd. En hier zijn nu grote zorgen over. Ons gezin zet op dit moment alle zeilen bij om verschillende dingen in goede banen te kunnen lijden. Dit is dan ook de reden dat ik de afgelopen dagen niet op jullie mooie blogs ben gaan kijken, simpelweg omdat er de tijd niet was.
Het is nu vier uur en ik ga proberen nog wat te slapen. Dank jullie wel voor jullie begrip hiervoor. En voor de blogger die dit betreft jullie mail staat op mijn site van het boek in reacties. Dank je wel voor deze steun.
liefs anneke

13 opmerkingen:

 1. Hallo Ann,ik ben even stil na je berichtje en wens je heel veel sterkte.Lieve groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Ann, nou meisje het geluk lacht je ook niet echt toe zeg, gaat het met je zoon wat beter, nu weer problemen met je dochter, ik hoop dat het allemaal goed komt, maar je lijkt mij een sterke vrouw,ik denk wel dat jullie dit met elkaar ook wel weer voor elkaar krijgen.
  En een blog is leuk, maar het gezin gaat voor alles.
  Ik wens jullie héél veel sterkte voor de komende tijd, laten we duimen met zijn allen dat het maar voor even is. Zodat je weer snel een mooie creatie van jouw hand kan laten zien.
  Lieve groetjes, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel sterkte gewenst met alles. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet niet goed wat ik moet schrijven Anneke, maar ik wil je wel heel veeeeel STERKTE toewensen in deze moeilijke tijd.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jeetje Anneke, dat valt allemaal niet mee, het stapelt zich wel op hoor, ik hoop dat jullie ook een beetje rust gegund wordt en alles in goede banen geleid kan worden, sterkte met alles, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sterkte ermee en ik hoop dat jullie gauw alles weer op de rails krijgen
  Een dikke knuffel
  Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel sterkte Anneke, voor jou en je familie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje Anneke dat is niet niets pfffff ..... heel veel sterkte. Verleden week viel mijn oog inderdaad op je boek hier in je sidebar. Woorden schieten me nu eigenlijk eventjes tekort, ik wens jullie heel veel sterkte en ik hoop dat het allemaal goed gaat komen, nogmaals heel veel sterkte en weet dat ik aan je denk.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heeeeel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijden,
  en uiteraard staat je gezin op nummer 1 !
  Sterkte, knuffff Erica.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik dacht al, An reageert helemaal niet ik ga eens bij je o[p het blog kijken. Ik werd er helemaal stil van toen ik je berichtje las. Ik wens jullie ongelooflijk veel sterkte, bij dit verdriet, bloggen komt wel weer! Je kinderen gaan voor alles!! Een dikke kus van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hai Anneke,

  Ik word stil van je verhaal. Wens jullie veel sterkte!

  Groetjes Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wens je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen