zondag 21 april 2013

gastdesigner bij dmc


Hallo lieve mensen,

Omdat mijn kaart met “Grappig” bij de vorige challenge 42 in de top3

is gekomen mag ik voor een keertje gastdesigner zijn. Dit vind ik zó ontzettend leuk
Ik ben Anneke van Dijk, 49 jaar jong en, al van jongs af een creatieve duizendpoot. Ik woon al 21 jaar samen met Jan en heb vier kinderen waarvan de jongste 2 nog gezellig thuis wonen En drie kleinkinderen alle drie jongens.
Ik werk al meer dan 25 jaar in de thuiszorg als hulp. Vroeger als kind maakte ik al overal plakboeken van, iedere vakantie was ik  weer in de weer met het dagelijks bijhouden hiervan. Later heb ik voor al mijn vier kinderen dagboeken en plakboeken geschreven en gemaakt, ze kijken en lezen hier erg veel in. Verder maak ik taarten kan ik breien, maak ik kadoosjes en andere verrassingen. Kaarten maken deed ik in het begin met 3D vellen en af en toe borduren . Op dit moment zijn stempels één van mijn favoriete hobbyartikelen en na het inkleuren met potlood of distress inkt  ben ik nu in de weer met de copics/markers. Online volg ik een cursus om wat fijnere technieken te leren. Ik ben verslaafd aan denk ik wel alles wat met kaarten heeft te maken. Hier in huis geven ze me nog net niet op bij het programma “help mijn moeder heeft een hobby” .Ik hoop jullie met mijn kaarten en andere creatie`s wat inspiratie te geven. Ik heb ook een eigen blog en als je het leuk vindt kom dan zeker eens een kijkje nemen. 
Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge rood wit blauw met een vleugje oranje.
Ik heb een geheim envelopje gebruikt,.. dit heb ik geleerd in de cursus les 5 bij Nicole Verkooyen,….. de stempel van magnolia turning leaves collectie heb ik ingekleurd met markers van spectrum noir.
Inmiddels staat mijn kaart op de site bij thedutchmagnoliachickies

Lieve groet Anneke

verhuizen

Onze buren zijn inmiddels naar hun nieuwe huis en de nieuwe buren zijn zich al komen voorstellen en wonen als het goed is over een week naast ons.
Voor beiden heb ik een kaart gemaakt.kaartje van Gerie

Gisteren waren wij vergeten in de brievenbus te kijken. Ach dat kan ook op zondagmorgen toch.
En hoe leuk is het dan om van een blogdinnetje die de candy heeft gewonnen een kaart te mogen ontvangen. En wat voor een kaart. Een hele mooie.


Lieve Gerie dank je wel.

druk druk druk.

Lieve blogdinnetjes,

Phoe het was het weekje wel. Ik was niet zo lekker. Heb erg last van hooikoorts en ik had ook nog twee slijmbeursontstekingen. In mijn heup en elleboog. Gelukkig wordt hij nu na slikken van medicatie wat minder.
Ondertussen gingen mijn buren verhuizen, kwamen de nieuwe buren zich voorstellen. Wilde we de tuin klaar hebben. Waren er nog steeds problemen bij mijn dinnetje, werd een ander dinnnetje geopereerd en kreeg een kunst knie. Dit waren dan ook nogal wat kaarten. En ik heb wel wat voorraad, maar ik heb ook vier kinderen die regelmatig een kaart pakken. Dus ik moest toch echt wat maken tussendoor.
Ik hoop weer wat meer online te zijn en zal èèn deze dagen een nieuwe candy plaatsen.
Dan wil ik nog even een foto van onze hond delen met jullie. Wij wonen aan een waterkant en hebben op dit moment veel kikkers in de tuin. En onze lobbes zit er steeds bij.
 Hey een kikker
 onee, het zijn er twee
 ik wil wel graag een prins worden
  
Please geef mij een kusje