zaterdag 14 september 2013

kerstengeltje

Goedemorgen lieve blogdinnetjes en vooral al de nieuwe volgers.
Dank jullie wel voor alle lieve en meelevende reacties op mijn vorige berichtje.Het slapen lukt nog wel maar geen hele nacht meer en de vorm van medicatie(half pilletje) werk volgens de artsen acht uur. Mmm ja dat wattengevoel wel in je hoofd maar ik zal het nog even de kans geven want ik hou niet zo van voor niets dit in te blijven nemen.
Verder was het weer erg druk, auto van de oudste kapot en zijn vriendin heeft hem echt nodig voor haar werk, helaas kan de auto niet meer gerepareerd worden , dus of paps en mams even willen bijspringen. Zoeken en vinden. Zo meteen gaar Jan naar Barendrecht om er 1 te kopen(als de auto in orde is natuurlijk).
Veel gebel met DUO omdat de uitwonende studiefinanciering nog steeds niet rond is, weer de belasting bellen pffff en overal zit je gewoon een half uur in de wacht. Nou dit moeten paps en mams dan ook maar even voorschieten want de huur moet wel voor 1 oktober betaalt worden. Ach en dat doe je dan voor je kids he,... en wat in het vat zit verzuurt niet dus ons gespaarde geven we dan later maar uit aan onszelf.
Wel heb ik een kaartje kunnen maken voor een aantal challenges met dat watten hoofd. Maar voor de sketch van thedutchmagnoliachickies was ik weer te laat.