dinsdag 17 februari 2015

nog een kaart voor de aktie bij WLVC mannenkaart


Actie bij WLVC

Goedenavond allemaal,
Ik las een super leuke actie bij wlvc
Dit alles naar aanleiding van het behalen van 500 volgers. Ik ben daar al lang volger en de dt-leden doen altijd zo hun best om ons te inspireren. Ik dacht ik ga inderdaad even een avondje zitten voor een goed doel. En daarbij dacht ik ook laat ik nou eens een kaart maken voor een man.

Het is de bedoeling dat plony een lijst krijgt met namen van bijvoorbeeld een stichting als stichting Postvriend waar kaartjes naartoe kunnen worden gestuurd. Er zijn meerdere goede doelen te vinden die het verzorgen van lijsten met namen op zich hebben genomen om kaartjes naartoe te kunnen sturen.... plony is ook in overleg met het Nationaal Ouderenfonds bijvoorbeeld.

Ik maakte een label en een kaart voor een man.
Actie bij WLVC mannenlabel

Goedenavond allemaal,
Ik las een super leuke actie bij wlvc
Dit alles naar aanleiding van het behalen van 500 volgers. Ik ben daar al lang volger en de dt-leden doen altijd zo hun best om ons te inspireren. Ik dacht ik ga inderdaad even een avondje zitten voor een goed doel.En daarbij dacht ik ook laat ik nou eens een kaart maken voor een man.

Het is de bedoeling dat plony een lijst krijgt met namen van bijvoorbeeld een stichting als  stichting Postvriend , waar kaartjes naartoe kunnen worden gestuurd. Er zijn meerdere goede doelen te vinden die het verzorgen van lijsten met namen op zich hebben genomen om kaartjes naartoe te kunnen sturen.... plony is ook in overleg met het Nationaal Ouderenfonds bijvoorbeeld.