woensdag 16 oktober 2013

kerstcreatie

Hallo lieve blogvriendinnen en alle lieve nieuwe volgers welkom. Het is zo leuk de volgers te zien groeien.

Ik ben even wat inspiratie kwijt om een kaartje te maken,... een opdracht lukt me prima maar daar alle gebeurtenissen om mij heen en mijn gezondheid ben ik even mijn fantasie kwijt.
Ik ben inmiddels met mijn slaapmedicatie gestopt nadat ik vorige week via de huisartsen post per ambulance naar het ziekenhuis moest, mijn bloeddruk was erg hoog ,hartslag was hoog en onregelmatig dus dat was schrikken en nog erger toen ik hoorde dat ik moest blijven.
Gelukkig was het naar veel onderzoeken duidelijk dat ik geen infarct had gehad. Ze denken nu dat er door een combinatie van verschillende medicijnen toch een stolseltje heeft gezetten en dat dit door zes maal in vier uur nitrispray is opgelost in mijn bloedbaan. Pfff het maakte mij daarna wel boos dat niemand twee weken eerder nadat mijn hartfilmpje niet goed was actie heeft ondernomen, en mij vertelde dat ik vooral niet moest stoppen met de medicatie . Gelukkig ben ik erg eigenwijs en had dit wel gedaan een paar dagen voordat ik naar het ziekenhuis moest. En lieve dinnetjes, ik voel me elke dag beter,.. ik heb het vijf weken geslikt en het duurt ook minimaal vijf weken voordat het uit je bloed is verdwenen. Dus nog drie weken maar dat moet geen probleem zijn toch nu het na twee weken al veel beter gaat. De 23ste nog voor een gesprek naar mijn huisarts over mijn longfoto`s die ook niet helemaal oké leken,... jammer dat ze dan niet meteen vertellen waarom. Ik moest maar een afspraak maken bij een longarts? En een vervolgafspraak bij mijn eigen cardioloog(die ik niet heb en had) in het Ruwaard van putten ziekenhuis,... uhh die was toch dicht ik woon er zelfs immers vlakbij. Het is zelf bijna wekelijks in het nieuws.Dus Ann gaat lekker eerst naar haar eigen huisarts.
Alles komt in drieën zeggen ze toch,..... na het noodweer van Zondag hadden wij lekkage via het dak, zo onze cv-ketel in en ja je raad het al die is kapot. Al vijftien jaar oud en dus niks terug van de verzekering. Inmiddels is er een nieuwe cv-ketel geplaatst vandaag en komen ze nog het dak inspecteren . Maar het is in ieder geval weer lekker warm binnen. Dus vandaag lekker met een dinnetje en mijn kleizoon van 7 die hier logeert aan de freubel geweest. De grotere creaties gaan me iets makkelijker af.
Ik heb een soort van kerstkrans gemaakt van papier van een oud boek, deze op een plaatje boord geplakt met een lijmpistool. En wat je niet moet doen zoals ik heb gedaan hem daarna pas bewerken met inkt en embossing poeder.
Ik heb ongeveer negentig soort van scones gebruikt. Er moet nog een lint aan om hem op te hangen.