woensdag 2 oktober 2013

drieluik vol herfst


Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaart. Bij deze wil ik mijn nieuwe volgers hartelijk welkom heten, heel erg leuk dat jullie volger geworden zijn van mijn blog en hebben weten te vinden. Dat is echt een kunst hoor, ik ontdek elke dag nog nieuwe inspirerende blogs en kom de laatste tijd echt tijd te kort om overal op te reageren en alles te bekijken. Van weinig slapen naar een gat in de dag slapen,.. lijkt of ik alle schade van jaren moet inhalen . Ik slaap of heb slaap.  Tja en dan is de dag zo weer voorbij. De bijwerkingen van de medicijnen zij heftig, sta elke dag met hoofdpijn op,.. heb dorst en een droge mond en altijd honger. En om het positief te maken hoorde ik gisteren dat de dorst en het honger gevoel niet overgaan zolang ik deze medicatie moet gebruiken. Maar ik slaap tenminste,
De kaart hieronder is in etappes gemaakt.

Enne lieve dames vergeten jullie de 51e uitdaging bij NKU niet
Deze uitdaging stopt op 3 okt. 19.00u! Erg leuk als jullie meedoen!!!
Ik wil deze kaart mee laten doen bij cardsandscrap Superchallenge #4 "Beauty of the Fall" en bij anmacreatief

Candytijd

Wat gaat de tijd toch snel, Alweer negen maanden geleden dat ik met mijn blog startte. Niet te geloven toch, op 20 december 2013 zal mijn blog alweer 1 jaar bestaan. Wie had dat kunnen denken, ik heb nu 198 volgers en mijn blog is al bijna 14.590 keer bekeken,  ik had niet verwacht dat het bloggen zo zou zijn, je ziet de mooiste kaarten en creaties voorbijkomen  En dan de reacties die je mag ontvangen als je je kaartje hebt geplaatst, en de moeite die er telkens weer wordt genomen om een reactie te plaatsen dat waardeer ik zo ontzettend lieve bloggers want ik weet inmiddels ook hoeveel tijd daar in gaat zitten. Hiervoor wil ik mijn trouwe volgers bedanken en geef ik een  CANDY weg , wat het is dat vertel ik niet het is echt een verrassing. En wat moeten jullie er voor doen,.. gewoon niets,.. gewoon nieuwsgierig zijn.
Zaterdagmiddag als mijn mannetje uit zijn werk is zal ik hem een lootje uit alle lieve trouwe volgers laten trekken.

En dan nu een nieuwe creatie,... dit was even zweten omdat ik een canvas lijstje met een zwangerschapsjurk wilde maken. Deze geef ik ipv een felicitatie kaartje aan de schoondochter van een vriendin van mij. 
Ik heb deze canvas lijst gekocht bij de action daarna beplakt met design papier van MD,.. Met gesso en een malletje het soort van gaas erop gemaakt,.. een hangertje van ijzerdraad en dan de jurk. Eerst heb ik het design papier een beetje nat gemaakt. Gevormd en tijdens het drogen een piepschuim half balletje eronder gelegd. Wat hartjes geknipt en geplakt bewerkt met stempels,.. en daarna het jurkje nog wat pimpen en voila met dit al resultaat.