dinsdag 23 april 2013

DT-oproep
Wat een uitdaging want dit win je niet zomaar hoor, je moet er wel wat voor doen! Ze gaan er een aparte wedstrijd aan vastknopen.
Diegene die zich het beste aan de regels houdt en daarbij de mooiste kaart maakt,die zal worden gekozen als vaste designer.

Waarom wil ik meedoen,....... de uitdaging,.... je fantasie te kunnen laten gaan. Mensen inspiratie te kunnen geven,...
Al heel wat jaren maak ik kaarten, ben ooit begonnen met 3D, en heb ik heb sinds december 2012 een eigen blog. Dus ik heb nog niet zoveel blog ervaring. Ik werk als thuishulp al jaren. Ik heb vier kinderen en drie kleinkinderen. Ik ben altijd al erg creatief geweest. Maar kaarten maken en kadoosjes en andere creaties gaat al jaren mijn voorkeur uit.
Verder heb ik als hobby's breien, lezen maar vooral bezig zijn met mijn kinderen en kleinkinderen en gezellig koekjes bakken cakepops maken enz. Maar ook de serieuzere dingen interesseren mij. Al jaren maken wij ons als ouders hard voor hulp aan mensen met een psychische ziekte.
Ik vind het een hele uitdaging om met de wedstrijd van het DT-team van Kaartenuitdagingen te mogen deelnemen. kaartenuitdagingen


Ik heb mijn papier bewerkt met distress inkt en mijn stempel ingekleurd met copics.
De bloemetjes het ik gemaakt van koffiefilterzakjes en toen ze nog nat waren bewerkt met distress inkt.