zondag 11 augustus 2013

even pauze

Na een paar drukke weken weer even heerlijk gefreubeld. Dat is toch echt therapie hoor en veel goedkoper dan een psycholoog :)  Gewoon even tijd voor jezelf, lekker knutselen en natuurlijk veel rommel maken met je nieuwe gekochte mallen en cuttlebug. Volgens Jan en Denzel ben ik daar erg goed in.
Eigenlijk zou je een soort van butler moeten hebben. Iemand die precies weet waar alles ligt en dat je dan alleen maar hoeft te roepen wat je nodig hebt. En natuurlijk moet diegene het dan ook allemaal weer opruimen. Soms heb je zoveel dat je niet eens meer weet wat.Vorige week zag ik een advertentie met een oproep . In die oproep stond dat men voor een clubje met verstandelijk gehandicapten wat geen subsidie meer krijgt hobbyspullen werd gezocht. Ik voelde me meteen geroepen om mijn hele kamer met laden en kasten uit te zoeken. Drie dagen was ik bezig en ik had drie dozen vol. De dame van de oproep was er zo blij mee. En ik voel me weer prettig in een opgeruimde kamer en heb ook nog wat mensen blij gemaakt.
Meteen lekker even mijn nieuwe aankopen van zaterdag uitgeprobeerd

Ik heb mallen en stempels gebruikt van Noordesign en van M.D Ook het stempelafdrukje is van M.D. Die is ingekleurd met markers het papier komt uit het paperpad van M.D. De bloemen zijn uit eigen voorraad.