maandag 6 mei 2013

drukte in de privesferen

Hallo lieve blog vriendinnen,

Ik wil als eerste al mijn nieuwe volgers welkom heten en bedanken. Misschien wachten jullie op een berichtje van mij of een reactie op jullie mooie creaties van de afgelopen dagen. Ik zou dit allang graag gedaan hebben zij het niet zo dat hier in de privésituatie even stress is.
Zoals sommige al gezien hebben en ook hartverwarmende berichtjes hebben achtergelaten heb ik een boek geschreven genaamd double-trouble. Dit boek is in 2009 uitgegeven en in vele bibliotheken te leen en bij mij nog te koop.
Het verhaal wat hierin beschreven staat gaat voornamelijk over mijn schizofrene zoon een geweldige unieke jongen. Op dit moment gaat het vrij goed allemaal met hem, hij krijgt zijn medicatie en de hulp die nodig is. Wij zijn ook zijn mantelzorgers. Maar in die tijd raakte ook mijn dochter verslaafd. En hier zijn nu grote zorgen over. Ons gezin zet op dit moment alle zeilen bij om verschillende dingen in goede banen te kunnen lijden. Dit is dan ook de reden dat ik de afgelopen dagen niet op jullie mooie blogs ben gaan kijken, simpelweg omdat er de tijd niet was.
Het is nu vier uur en ik ga proberen nog wat te slapen. Dank jullie wel voor jullie begrip hiervoor. En voor de blogger die dit betreft jullie mail staat op mijn site van het boek in reacties. Dank je wel voor deze steun.
liefs anneke