woensdag 11 december 2013

wijndoos

Hallo lieve allemaal,

Zijn jullie allemaal klaar met je kerstkaarten maken, nou ik wel 73 zijn er op de bus gedaan. Ik ben blij dat dit weer klaar is.
Verder is het hier erg druk,...voor veel mensen is deze maand een moeilijke tijd en ik probeer zoveel mogelijk als mantelzorger voor ze te betekenen met bv een boodschapje halen , een bezoekje, of oud papier wegbrengen. Ook voor mij zijn dit moeilijke dagen, degene die weleens op mijn site van mijn boek zijn geweest hebben dit misschien wel gelezen. Een traumatisch verleden en over blijven zonder familie. Op dit moment volg ik al bijna een jaar schematherapie en nu ook emdr therapie. Dit is erg intensief vandaar ik de laatste weken niet zoveel tijd over heb om bij iedereen op tijd te reageren maar zal het wel zoveel mogelijk blijven proberen. Dit is veelal ook de reden dat ik makkelijker via een opdracht werk.
Èèn van mijn lieve schoondochters is nieuwjaarsdag jarig ja ja 1 januari en ze wilde graag wijnglazen voor haar verjaardag, ik mooie glazen kopen , maar vond het toch wat saai. Dus maakte ik een wijndoos. Een beetje vintage gemaakt en de gekregen digitickets (van Joyce Martens)NOOR! gebruikt.Het design papiet is van MD en ik heb de roos en hoekstempels van NOOR! gebruikt.

                                                        Dit is de bovenkant
                                                                     Een zijkant
                                                                          bovenkant
                                                                      voorkant
                                                                andere zijkant

                                                                  eerste deksel eraf
                                                                    tweede deksel eraf