maandag 1 juli 2013

cadeautjes

Lieve allemaal,

Zo even snel de vintage kaart geplaatst. Een paar dagen lang blonk ik uit in afwezigheid hier. Het was hier zo druk met visite, cadeautjes maken voor verjaardagen, diploma-uitreikingen, werken, en winkelen voor de op plan staande verbouwing. Als onze zoon van 18 naar Vlissingen gaat, en zoals het er naar uitziet gebeurd dit al over een kleine vijf weken dan wil onze jongste spruit van 15 naar de zolder. Maar die heeft natuurlijk zoals iedere puber erg veel wensen. De zolder had toch al een opknap beurt nodig dus beginnen we maar meteen goed.
Dus onze vakantie wordt waarschijnlijk besteed hieraan.
Maar goed ik zal wat foto`s plaatsen van de creaties die ik voor dit alles heb gemaakt.
 Dit is een vlinderdoosje voor de diploma uitreiking van Elin, helaas had ik hem al ingepakt voordat ik me bedacht een foto te maken. Ik heb hier natuurlijk een envelopje ingestopt wat ze goed konden gebruiken voor hun weekendje naar concert at sea
 Voor de diploma uitreiking van Randy net zo, alleen dan verpakt in een doosje met mini douchegel en deo

 Dit is een boekdoosje voor mijn lieve nichtje morgen

 Een zeepketting voor de pleegmoeder van mijn nichtje
 Een Label met wijnfles voor de neef van mijn partner

vintage kaart met dier

Hallo lieve volgers en nieuwe volgers.

Eerst wil ik mijn nieuwe volgers veel welkom heten , ik vind het erg leuk en ik hoop dat we van elkaar inspiratie kunnen opdoen.

Op de valreep wilde ik nog een kaartje maken voor wlvc en het is gelukt echt op de valreep,.. whahah morgen is de challenge afgelopen.