zaterdag 5 oktober 2013

Vintage krans


Zoals jullie weten ben ik sinds vier weken met medicatie bezig om een slaapprobleem van jaren op te lossen. Dit slaap probleem heb ik opgelopen door trauma`s waar ik even niet over wil uitweiden dit kunnen jullie op mijn blog van mijn geschreven boek lezen. Nu kamp ik al jaren met mijn gezondheid zoals fibromyalgie en paralyse. Ik slik hier al de nodige medicatie voor,.. maar de medicatie voor mijn slaapprobleem zijn zo heftig dat ik gisteren naar de huisarts moest omdat het gemaakte hartfilmpje niet oké was. Ik heb zoiets laat mij maar stoppen met die medicijnen ondanks dat ik eindelijk slaap maar nee ik moet nu eerst naar de cardioloog dus weer even afwachten maar Dit is pas 17 oktober.
Dus gaan we lekker aan de freubel
Ik wilde graag weer eens meedoen bij We love Vintage challenge.
Challenge nr.. 11  wlvc. Een VINTAGE-creatie maar.......GEEN KAARTJE. Maar wat ga je dan maken als je net een lijstje heb gemaakt , een boekkaart heb gemaakt. Het was even verzinnen maar ik heb dit gemaakt


Maar de eeuwige twijfelaar in mij weet niet of het vintage genoeg is. De vintage blaadjes die ik tijdens de demonstratiedagen bij doe@ding had gekocht waren te groot. Dus heb ik dit opgelost door deze schattige tilde in te kleuren met spectrum noir markers

Ik heb van een spelbinder 11 vierkantjes gemaakt bewerkt met distess inkt tea en daarna embossing poeder. Ik heb ze op een cirkel van ongeveer een diameter van 6 geplakt en zie voila dit is het resultaat.
Deze kaart doet ook mee bij kaartjes-inspiratie-challenges alles mag.
weggeven Candy

Lieve allemaal,


Het is nog geen middag,... maar ik ga de candy weggeven. Toen ik net online kwam zag ik dat er inmiddels 200 volgers zijn. Zo leuk. Loesje zo zeggen "de wereld is mooier met jou". Ik heb besloten om drie presentjes weg te geven. Maar kwam ineens tot de conclusie dat 200 lootjes maken wel erg veel is. Dus we kiezen gewoon drie mensen,.... Jan doet zijn ogen dicht en wijs in de verschillende pagina`s van de reactie lijst met zijn ogen dicht drie mensen aan. Whhahaha welke het dichts bij zijn vinger zit dan he op het beeldscherm. Deze ga ik weg geven.
 Effe wachtte nog 

effe wachtte nog

en dan zijn deze drie mensen het geworden
 Nelleke

Bep

Marie-Louise

     Stuur mij even een email met je adres gegevens en dan stuur ik je de candy zo snel mogelijk toe
   Veel plezier ermee!!!!!