zaterdag 2 november 2013

recept voor een kaart


Vandaag alweer de 3e challenge van dscc Steeds ben ik hier te laat , dus nu maar meteen mijn kaartje daar plaatsen. De opdracht voor de 3e challenge luidt: Recept. Ik heb voor recept 1 gekozen. En ga hem nu snel plaatsen. Dan heb ik nog even tijd om mijn blogrondje te doen voordat ik nar Vlissingen gaat.

geld-envelopje


Goedemorgen allemaal lieve bloggers,
Vandaag heb ik het erg druk en is onze zoon negentien geworden dus gaan we straks gezellig naar Vlissingen. Hij wilde geld voor nieuwe skischoenen dus hb ik een cadeau/ geld envelop gemaakt dat had ik dus weer niet op voorraad he,.....verder zag ik dat ik met de vintage jurk in de top drie stond erg leuk toch.
Ik sta met de Uitslag KIC Challenge 18 Bingo in de Top 3:
Antoinnette (nr 15) : 3 digi's
Anneke (nr 20) : 3 digi's
Anita (nr 27) : 2 digi's
En de geweldige leuke digi`s heb ik al mogen ontvangen dank je wel ik ben er super blij mee
En hebben jullie het al gelezen
HET LEUKE NIEUWS!!!
Neem nu een abonnement op het nieuwe blad Noor! Design en ontvang elk kwartaal een nieuw exemplaar van dit magazine boordevol creativiteit. 36 pagina’s boordevol inspiratie gemaakt door de Noor meisjes, voorbeeldkaarten, werkbeschrijvingen, stappenplannen, gratis patronen, nieuwe producten. Maar ook leuke wedstrijden, evenementenagenda, gast auteurs, columns, tips & trucs en nog veel meer!
Nou mijn envelop ligt al klaar hoor om op de bus te doen.
deze envelop wil ik laten meedoen bij challenge 16 maak een cadeauverpakking justanote