maandag 22 september 2014

Nieuwe uitdaging 75 bij NKU


Zo daar ben ik weer.
Hier is onze 75e uitdaging alweer!
Deze uitdaging stopt op donderdag 2 okt. 19.00 uur

Deze keer is de schets gemaakt door Inge
en ons thema is
"Herfst


Lieve deelnemers plaats altijd een Nederlandse tekst erbij! Kaarten met Engelse teksten doen niet mee aan de wedstrijd.

    Dit is mijn voorbeeldkaart.Doe allemaal weer gezellig mee en kijk voor inspiratie ook eens bij de andere DT-leden bij NKU.
Veel succes allemaal !

Even bij kletsen.

Lieve dames
Even bij kletsen.
Wat gaan de dagen toch snel,.....en zeker als je het druk heb.
Door de weeks is het stil in huis, en van vrijdag tot zondag een drukte van jewelste. Dan komen de studerende jongens thuis met aanhang. En ook mijn kleinzoons komen dan logeren erg gezellig maar ook er druk. Vooral de kleinste die nu anderhalf is en net een aap. Van de week is hij hier uit zijn ledikant geklommen en hing hier aan het traphekje boven de trap. Opa moest boven iets pakken en was gelukkig op tijd zodat hij niet naar beneden viel. Pfff je hard staat stil. Dus nu moet hij zijn gehate trappelzak weer aan wat weer veel gehuil oplevert

Maar er zijn ook gezellige dingen. Lekker knutselen met de kleinzoon van acht. Dit weekend heeft hij medailles gemaakt. Iedereen was nummer 1 voor hem. Heerlijk met een kopje thee erbij en een koekje in oma`s knutselkamer.

Onze jongste van 16 die net in Goes woont doet het geweldig. Hij gaat er helemaal voor. Hij heeft auditie gedaan voor de plaatsvervanger van Billie Elliot. Een heel team van ENDEMOL waren in het CIOS. Vijf jongens deden auditie. De dag erna was er een auditie voor een selectie van Thom Stuard (een bekende choreograaf) voor een productie in november. En ook hier werd hij gekozen. Nu moest hij een keuze maken en het wordt Thom Stuard omdat dit meer bij zijn opleiding aansluit. Nou hoe trots ben je dan als ouders.

Ja en dan verder hoe gaat het met mij.
De EMDR therapie loopt gestaagd door is zwaar en moeilijk. Kost wel energie. Maar oké
 het is voor een goed doel.Om eens van die nare flasbacks en nachtmerrie af te komen.
Met de fibromyalgie gaat het erg op en neer. De ene dag kan ik weinig en de andere dag gaat het stukken beter. Ik slik op dit moment morfine met vertraagde afgifte en dit help gelukkig beter.Hierdoor werk ik minder maar het is het 1 of het ander.

Dus al met al zijn we gelukkig met alle mooie dingen om ons heen en heeft mijn partner gelukkig nog zijn baan. Pff om ons heen zijn veel vrienden hun baan kwijt geraakt. Zo erg al de stress die dit met zich mee brengt.
Dus lieve bloggers wees gelukkig met wat je heb. Koester het en hou er van.
Zo dan ga ik nu snel de nieuwe uitdaging van NKU Neerzetten.
Veel liefs voor allemaal.