zondag 20 oktober 2013

vintage o.a met naald en draad

Ja zeker,... ik heb echt geoefend op vintage,..... deze jurk heb ik ooit een keer gezien via internet. De spullen had ik al een poosje in huis. De torso is gemaakt met een oude barbie die je gebruik om het bovenlijfje te maken met papiermachee. De binnenkant van de jurk zijn drie lagen tijdschrift of kranten papier. Daar omheen zitten twee laagjes stof 1 soort tule en 1 keer kant. De twee rechte stroken rijg je in en aan elkaar en stop hem in de torso.
Ik heb het verder nog wat opgepimpt met papieren bloemen , een taille band en rijgkraaltjes langs de hals.
Ik wil deze creatie mee laten doen als tweede creatie bij wlvc en bij KIC Bingo lint, bloemen parels

eindelijk een vintage kaart die vintage is

Hallo lieve volgers en welkom nieuwe volgers. Leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden. En iedereen weer heel erg bedankt voor de lieve hartelijke en bemoedigende reacties.

Als een paar keer heb ik een vintage kaart gemaakt of creatie die toch net niet helemaal vintage was. Dus dat werd oefenen en de regels nog een goed lezen.
Nu heb ik een vintage kaart gemaakt die wel oké is. Ik wil hem laten meedoen bij vintageudfordring : challenges 68 maak een winterkaart(28 okt) en bij wlvc 12e challenge  een kaartje/creatie waarbij naald en draad is gebruikt of de naaimachine.(2 nov).